WWDC kunde se ankomsten av en ny Siri-röst och en ny HomePod

0 Shares

Siri-ikonen

Det är bara ett par veckor fram till Apples Worldwide Developer Conference, och det ser ut som om vi skulle kunna få en ny röst för Siri – och eventuellt en ny HomePod.

Detta är inte bara ledig spekulation eller den vanliga ryktfabriken i branschen som arbetar övertid – den här gången är det Siri som själv ger ledtrådar. Fråga Siri vad du kan förvänta dig av WWDC nästa månad, och den digitala assistenten börjar tappa tips.

Se även:

Avfyra Siri och säg “berätta om WWDC”, och du bör upptäcka att du får ett intressant svar. “La la la, Siri får en helt ny röst!” kommer den digitala assistentens svar. Det finns ingen ytterligare information, men eftersom Siri för närvarande har ett mycket litet urval av röster är lite mer val säkert välkommet.

Probe lite längre och fråga Siri: “Vad kan du berätta för mig om Worldwide Developer Conference?” Du får ett annat spännande svar, den här gången antyder ny hårdvara.

Sire svarar: “Jag ska ha ett glänsande nytt hem! Tja, inte riktigt glänsande, mer maskig och matt …”

Låter du som en ny HomePod? Med den nuvarande modellen prissatt av många människors budget skulle ett lägre kostnadstillägg till sortimentet gå mycket bra. Vi måste bara vänta några veckor för att ta reda på säkert vad Apple har i ärmen.

Bildkredit: FOXARTBOX / Shutterstock

0 Shares