X-Doria Bump Gear Plus-fodral skyddar Apple iPhone utan att dölja enhetens skönhet

0 Shares

iPhone

När jag köpte min allra första iPhone förra året – 6s Plus – var jag väldigt upphetsad. Som en långvarig Android-användare var det en stor sak att köpa den ikoniska Apple-enheten. Inte bara var jag tvungen att ha den största kapaciteten på 128 GB, men jag krävde färgen på min önskan – guld. Det var helt perfekt.

Men så snart jag fick telefonen fyllde jag den i ett fodral. Tyvärr betyder det att jag aldrig får se guldfärgen och inte heller får njuta av Apples design. Idag tillkännager X-Doria ett nytt fodral som inte bara skyddar smarttelefonen från skador, men det låter dig till stor del uppleva iPhone: s naturliga estetik som Apple tänkt.

“X-Doria, en ledande tillverkare av mode-framåt-tillbehör som är utformade för mobil livsstil, introducerar Bump Gear Plus-fodralskollektionen för iPhone 6s, 6s Plus och SE. Bump Gear Plus-fodralskollektionen var designad för smidigt skydd med en stil som matchar iPhone: s eleganta, minimalistiska finish ”, säger X-Doria.

Fodralstillverkaren säger också, “den här nya stötfångarkassekollektionen har en yttre metallkonstruktion med ett inre gummifoder som ger ett snyggt utseende samtidigt som du skyddar din telefon från repor och droppar. För en extra touch av lyx är volym- och lås-knapparna skyddade med maskinbearbetade knappar i metall. Till skillnad från andra smala fodralerbjudanden är installationen enkel och kräver inga verktyg för att sätta på eller ta bort fodralet “.

iphonefeat

Medan fallet ser bra ut och lovar att skydda iPhone 6s, 6s Plus och SE, kan inte hela historien berättas från enbart foton. Den stora frågan är, hur hållbart är fallet? För att inte nämna, erbjuder det extra grepp för att förhindra att det glider ut från ägarens händer? För närvarande måste konsumenterna ta ett steg i tro tills recensioner börjar slå på nätet. Med detta sagt är X-Doria känd för att göra kvalitetsärenden.

Om du är intresserad av att köpa X-Doria Bump Gear Plus-fodralet kan du få det i silver, rymdgrått, guld eller rosaguld från tillverkaren här. Företaget listar prissättning från $ 29,99 – $ 34,99.

0 Shares