X-Doria släpper Defense Lux Impression Fodral för Apple iPhone 6S

0 Shares

446303-Defense-Lux-för-iPhone6s-Purple-Impression-feat

IPhone 6S och 6S Plus är utan tvekan de bästa smartphonesna på marknaden, även om jag är säker på att många Android- och Windows Phone-användare inte håller med mig. Ja, de är dyra, men när det gäller Apple får du ofta vad du betalar för. Med andra ord betalar du inte bara för summan av delarna utan den övergripande positiva upplevelsen.

Med det sagt bör du alltid skydda din investering. Att byta ut en trasig iPhone – speciellt om du inte sprutade på Apple Care – är ganska kostsamt. Det bästa sättet att göra detta är med ett bra fall. X-Doria’s Defense Lux-fodral för iPhone 6S var ganska robusta, men lite hala. Brist på “grepp” på baksidan gjorde iPhone till något ganska lätt att släppa. Nu tillför företaget Defense Lux Intryck Fodral för iPhone 6 och 6S. Med bakre gropar bör det lindra den “hala” oro för icke-intrycksmodellen.

“Användningen av maskinbearbetad metall i stället för plast ger fallskydd på militär nivå i ett smalt, fickbart och förstklassigt erbjudande. Dropptestad för att överleva 6,6 fot (2M) droppar på betong, Defense Lux är det ultimata sättet att skydda din iPhone 6s / 6 maskinbearbetat aluminium skyddar enhetens omkrets, medan mjukt gummi sveper inuti, skyddar mot droppar och säkerställer att metall aldrig kommer i kontakt med din iPhone. En upphöjd läpp skyddar skärmen från droppar och ytskador. Enkel snäppning på konstruktionen innebär inga verktyg krävs “, säger X-Doria.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tyvärr är X-Doria Defense Lux Impression-fodral endast tillgängliga för iPhone 6 och 6S. Ägare av 6 Plus och 6S Plus måste leta någon annanstans. En besvikelse är också valet av färger – bara lila och marinblå. Om en av dessa färger kittlar din fantasi, än hurra för dig. Uppriktigt sagt skulle jag föredra att se val som rött, svart och guld också. Förhoppningsvis kommer företaget att utöka färgvalet i framtiden.

Om du är intresserad av att köpa X-Doria Defense Lux Impression Cases kan du få dem här för $ 59,99.

0 Shares