X-Dorias rostfria ‘Mesh Band’ för Apple Watch är vackert – och bara 49,99 USD

0 Shares

Xdoriaapplewatch1

Apple Watch ses av vissa som ett misstag för Apple, men i själva verket överlägger det Android Wear-smartklockor mycket. Helt uppriktigt ser jag under mina resor mycket mer av Apples smartwatch än de som bygger på Googles operativsystem.

Även om Apple Watch är väldigt snygg kan många av banden vara väldigt dyra. Lyckligtvis finns det många billigare tredjepartsband på webbplatser som Amazon. Tyvärr är många av de ovan nämnda banden av låg kvalitet, vilket skadar premium Apple Watch-upplevelsen. Idag vill X-Doria förändra detta. Det släpper ett nytt rostfritt stål ‘Mesh Band’ som erbjuder hög kvalitet för mindre än $ 50.

“Mesh Band är ett rostfritt stål, justerbart 42mm Apple Watch-ersättningsband, med ett helt magnetiskt band. Dessa Mesh-rostfria Apple Watch-band är det perfekta sättet att anpassa din Apple Watch och uppgradera från det vanliga Sportbandet. Vi har uppmärksammat varje detalj för att skapa de perfekta äppleklockbanden från tredje part “, säger X-Doria.

Företaget säger vidare, “Mesh Band är ett lätt och justerbart Apple Watch-band med magnetband för att säkerställa en perfekt passform. Installation tar sekunder, inga verktyg krävs. Mesh Band passar 130-180 mm handled. Mesh Band kommer i mörkt kol eller ljusa silverfärger, perfekt för att komplettera alla Apple Watch du äger “.

Xdoriaapplewatch2

Tyvärr är den endast tillgänglig för 42mm Apple Watch. Om du har en annan storlek har du tur. Om du har den kompatibla storleken kan du dock köpa den direkt här i antingen “Charcoal Black” eller “Silver”.

0 Shares