X2 Kondor Gaming Headset Review

0 Shares

En ny spelare i teknikvärlden kan hitta det som en tuff marknad att erövra, men X2 klarar sig otroligt bra. Det holländska företaget skickade oss sitt nya Kondor-gamerheadset. Och ett anständigt headset är det också.

Förpackningen är tuff men enkel, och du tappar inte hörlurarnas känsla för en uppsättning som kostar tre siffror. Men inget av det betyder något. De låter bra – inte de bästa i världen, men de är inte heller de värsta heller. De kostar cirka 25 £ vilket är ett verkligt fynd.

Mikrofonen är tillräckligt känslig och skjuter bara ut från sidan, så kommer inte i vägen. Den är inbyggd i högtalarramen och är i ett fast läge. Det gör det också mycket diskret.

X2 sa att den är byggd med högkvalitativa högtalare och mikrofon. Kodnamnserien är inspirerade Shinsengumi-krigare från det forntida japanska riket med Kondor tillsammans med den något dyrare Kenta.

De är designade med komfort, funktionalitet och spelupplevelse i åtanke. En utmärkt touch med dessa två är att headseten är anslutna med en enda USB-kontakt eller 3,5 mm aux-uttag.

Det finns också en mikrofon med känslig ingång. Själva öronkoppen täcker mest hela örat och stänger av eventuella yttre störningar som kan orsaka störningar.

Att njuta av fantastiskt ljud och att kunna höra din motståndare innan du ser dem kommer alltid att ge dig en fördel. Att dominera spelet med detta sofistikerade spelheadset borde vara lite enklare. Så några specifikationer och en titt på huvudfunktionerna.

Kondor kommer i ett coolt färgschema med logotypen med LED-ljus på de över öronkåporna med passiv brusreducering. De är verkligen väldigt lätta och med egenskaper som att vara hållbara och bekväma gör dem svåra att slå vid denna prispunkt.

Det finns en inbyggd volym- och mikrofonkontroll, plus 180 cm tuff kabling. För dem i dessa saker är frekvenssvaret 50-16000Hz; känslighet är -42DB ± 3DB; impedans 2.2KOH, och alla stöds vara en två års garantiservice.

X2 är ett team av PC-entusiaster i Nederländerna, Europas designhjärta. De sa att de tror på exceptionell stil i kombination med äkta produktkvalitet, vilket omdefinierar innebörden av prisvärd spelhårdvara. Du hittar mer information på X2-webbplatsen.

0 Shares