Xbox All Access är Microsofts senaste plan för att komma ikapp med Sony PlayStation 4

0 Shares

Både Xbox One och PlayStation 4 är fantastiska konsoler, men låt oss vara ärliga – Sony dominerar Microsoft. Många sanna spelare föredrar helt enkelt PS4 tack vare dess överlägsna spelbibliotek. Sonys framgång är dock inte Microsofts misslyckande – det finns tillräckligt med utrymme för båda.

Med allt detta sagt är Microsoft förmodligen mycket generat över att uppfattas som den stora förloraren för denna generation av videospelkonsoler. Desperat att komma ikapp med Sony, idag avslöjar Windows-tillverkaren det senaste schemat – Xbox All Access.

”För alla kostnader och ett lågt månadspris i 24 månader ger Xbox All Access dig en ny Xbox One S eller Xbox One X, tillgång till mer än 100 fantastiska spel via Xbox Game Pass och online multiplayer med Xbox Live Gold. Det är mer än 100 spel som du kan spela – inklusive efterlängtade nya Xbox One exklusiva den dagen de släpps, plus fler spel läggs till hela tiden – det snabbaste, mest pålitliga spelnätverket och en Xbox One-konsol, ” säger Microsoft.

OCKSÅ LÄSA: Creative presenterar Sound BlasterX G6 USB DAC för PC, Nintendo Switch, PS4 och Xbox One

Ytterligare förklarar systemet, säger Windows-tillverkaren: ”Skaffa en Xbox One S med Xbox All Access från $ 21,99 per månad med 0% APR i 24 månader – en besparing på över $ 130. Detta är ett av de mest värdedrivna sätten att gå med i Xbox-familjen vi någonsin har erbjudit. Xbox One X, världens mest kraftfulla konsol, med Xbox All Access börjar på $ 34,99 per månad med 0% APR i 24 månader. Det är en fantastisk kombination av kraft och prisvärdhet. ”

Microsoft delar följande detaljer.

Ingen kostnad i förväg Ett lågt månadspris 0% APR i 24 månader 24 månaders Xbox Game Pass 24 månader Xbox Live Gold Begränsat erbjudande för kvalificerade kunder

Medan jag antar att affären är anständig för dem som vill ha en Xbox One, verkar det lite krångligt och desperat. Jag menar, titta, att erbjuda ett räntefritt lån till spelare i ett försök att öka konsolförsäljningen verkar som något du inte skulle behöva göra om din produkt sålde bra. Med andra ord förväntar jag mig inte att Sony erbjuder ett liknande finansieringspaket …

Tror du att Xbox All Access är en bra affär? Gör det att Microsoft verkar desperat? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

Fotokredit: HomeArt / Shutterstock

0 Shares