Xiaomi Mi 5S Plus Börja ta emot MIUI 11 stabil uppdatering

0 Shares

Kinesiskt smarttelefonföretag Xiaomi släppte tidslinjen för MIUI 11-uppdateringen i en ny händelse. Efter att ha lanserat MIUI 11-uppdateringen till Redmi 6 och Redmi 6A-smartphones igår.

Nu ger företaget en uppdatering av MIUI 11 i några av sina gamla smartphones Mi 5S Plus. Vissa användare har delade skärmdumpar. Xiaomi Mi 5S Plus får MIUI-version MIUI V11.0.2.0 OBGCNXM med storlek 605MB.

MIUI 11 ger nya funktioner som ny minimalistisk design, snabba svar, nya dynamiska ljudeffekter, Mi-delning, flytande kalkylator, uppdaterad Mi-filhanterare, stegspårare och mer på enheten. Var tålmodig tills din enhet anländer, uppgraderingen är tillgänglig vid köp. Som alltid, anslut till WiFi och ladda din enhet innan du uppgraderar.

Xiaomi Mi 5s Plus-smartphone lanserades i september 2016. Telefonen levereras med en 5,70-tums pekskärm med en upplösning på 1080 × 1920 pixlar med en pixeldensitet på 386 pixlar per tum (ppi). Den här telefonen drivs av en 2,35 GHz fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 821-processor.

Den levereras med 4 GB RAM och 64 GB ROM. De Xiaomi Mi 5s Plus kör Android och drivs av ett icke-avtagbart batteri på 3800 mAh. När det gäller kamerorna har Xiaomi Mi 5s Plus på baksidan 13MP-kameror. Den har en 4MP-kamera på framsidan för selfies. Xiaomi Mi 5s Plus kör MIUI baserat på Android.

Läs också: Xiaomi Mi CC9 Pro Teardown avslöjad: Halva kroppen är batteri

Glöm inte att följa oss på vår Facebook-grupp och sida för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, granskning och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

0 Shares