Xiaomi Mi 6X läckagetips vertikalt anordnad dubbellinsskamera som iPhone X

0 Shares

Påstådd läckt bild av Xiaomi Mi 6X-fodralet har dykt upp på webben, vilket antyder att handenheten troligen kommer med en vertikalt justerad kamerainställning med två linser. Läckan faller i linje med tidigare rapporter som också indikerade att Mi 6X kan ha vertikalt anordnade dubbla objektivkameror, ungefär som den som finns på iPhone X.

Dessutom verkade kamerorna skjuta ut på telefonens baksida, vilket också råkar likna kamerabumpen på iPhone X.

Det påstådda Mi 6X-fallet publicerades på Weibo, som visar vertikala kamerans utskärningar i det övre vänstra hörnet, tillsammans med en utskärning för fingeravtryckssensorn mitt i mitten och något under utskärningarna för de vertikala kamerorna.

Mi 6XPåstått läckt fodral av Mi 6X

Xiaomi förväntas avslöja flera produkter vid den kommande Mobile World Congress (MWC 2018) i Barcelona, ​​och en av dem kan vara flaggskeppet – Mi 6X. Ryktet är ryktet att det kommer med en 5,7-tums skärm nära gränsen med ett bildförhållande på 18: 9.

Rykten säger också att handenheten kan drivas av Xiaomis interna Surge S2-chipset, byggt med 16 nm tillverkningsprocess. Som sagt, det finns inte mycket information om andra hårdvarukomponenter, varken något om prissättning eller tillgänglighet.

Inget att nämna, Xiaomi ryktas också om att avslöja något på den mycket efterlängtade Redmi Note 5 de närmaste dagarna. Tidigare läckor tyder på att efterföljaren till Redmi Note 4 kommer att ha mycket tunnare ramar, liksom en inställning med dubbla linser. När MWC 2018 närmar sig kommer vi sannolikt att höra mer om dessa telefoner de närmaste dagarna. Tills dess, fortsätt kontrollera det här utrymmet för de senaste uppdateringarna.

0 Shares