Xiaomi raderar MIUI vs Android One Twitter-omröstning efter att omröstningen inte gick sin väg

0 Shares

Xiaomi-logotyp

Vilket är bättre – MIUI-huden eller Android One? Detta bestämde den kinesiska telefontillverkaren Xiaomi att fråga på Twitter, och resultaten var … intressanta.

Förmodligen hoppades företaget snarare att Twitter-användare skulle rösta på sitt eget MIUI som det sedan kunde gnugga i Googles ansikte – men omröstningen gick faktiskt mot Xiaomi. I stället för att lämna resultatet av omröstningen för någon att se, beslutade företaget att helt enkelt ta bort det och låtsas att det aldrig hände.

Ta en titt på Xiaomi-kontot på Twitter så ser du inget antydan till att någon sådan omröstning någonsin har ägt rum. Men över på Reddit, det finns en tråd som startades av att någon publicerade en länk till omröstningen. I kommentarerna märkte en Redditor efter en period av omröstning att: “Hittills är det 53-47 för Android.”

Faktum är att nyheterna blev värre för Xiaomi. Med nästan 15 000 röster placerade sig omröstningen på 57-43 till Android One. Och även om företaget bestämde sig för att dölja sin förlust genom att radera omröstningen, sparades det för eftertiden tack vare Twitter-användarens Raju PP:

Xiaomi har inte sagt något om händelsen – företaget verkar bara låtsas att ingenting hände.

Bildkredit: Allmy / Shutterstock

0 Shares