XIDU Laptop Brand Story – Starter från kärlek, en glimt av obegränsade möjligheter för de unga

0 Shares

Det bästa vittnesbördet om en lång och stark relation är att skapa ett varumärke som tillhör de två. XIDU är kristalliseringen av kärlekshistorien mellan dess två grundare, Mr. Tang och Mrs. Zhou. Det grundades 2012, men detta varumärke gick tillbaka till fabrikens föregångare 2009, till det ögonblick där dessa två ungdomar träffades. Detta par, ivrigt att skapa en bättre framtid för sig själva, avgick från de små företagen med stor upplösning och började starta eget företag.

Under de första dagarna av sin satsning producerade de höljen på bärbara datorer för andra märken och ibland var de ens tvungna att leverera varor med en fullsatt buss. De två personerna överlevde dock denna svåra period med varandras ovillkorliga stöd och fick till och med order från stora varumärken som Microsoft och Hewlett-Packard. Steg för steg tog de ledningen i branschen och etablerade ett långsiktigt strategiskt partnerskap med många stora varumärken. Herr Tang och Zhou, som redan har blivit utmärkta ledare inom branschen, glömde dock aldrig de svårigheter de genomgick när de startade verksamheten.

De är lättsamma och passar alltid bra med frontlinjeanställda. I ett samtal med unga anställda på fabriken hörde de klagomål på att ungdomar alltid ville ha en egen bärbar dator, men de kunde inte hitta en prisvärd och bra bärbar dator. Det var vid den tiden som paret kom på den här tanken: Varför producerar vi inte en bärbar dator som har hög prestanda men som inte överskrider ungdomars ekonomiska förmåga? Således, XIDU, detta märke av bärbara datorer riktade till ungdomar kom till.

Även om det är en stigande stjärna i branschen, XIDU har samlat mycket erfarenhet inom FoU och produktion av bärbara datorer från kontraktstillverkning tidigare. Paret har samlat många ungdomars krav: de vill ha en bärbar dator som är kostnadseffektiv, bärbar, mångsidig och snygg. Centrerar sig om dessa grundläggande krav, XIDU övervann alla typer av tekniska problem och gjorde äntligen den första bärbara datorn som förvånade alla unga människor i fabriken. Dessutom, som en originalutrustningstillverkare för några kända varumärken som Surface of Microsoft och YOGA från Lenovo, använder XIDU samma utrustning och form med stora märken. Som ett resultat, bärbara datorer av XIDU har DNA från kända varumärken. Att vara oklanderlig i hantverk och design, är produkterna från XIDU mottas väl av många kunder utomlands och lockade ett stort antal lojala fans.

0 Shares