XIDU Philbook Y13 förhandsvisning: 2-i-1 bärbar dator levereras med 8: e generationens CPU och 8 GB RAM

0 Shares

Shenzhen-baserade XIDU-företag kommer att släppa sin helt nya produkt – Philbook Y13, en 2-i-1-anteckningsbok nästa månad på världsmarknaden. Företaget har åtagit sig att tillhandahålla alla typer av produkter till kunder från hela världen. Enheterna som tillverkats i XIDU skräddarsydda för olika grupper av människor har tagits emot väl i branschen. Det nya läget Philbook Y13 är inget undantag när det gäller hög kvalitet och utmärkt prestanda. Nya fans kan också ta detta gyllene tillfälle och uppleva den senaste produkten från XIDU-företaget. När du har hållit denna Philbook Y13 i händerna kommer du att bli en av företagets passionerade fans eftersom den här bärbara datorn är nästan felfri. Låt oss nu lära känna den här nya produkten och lära oss några av dess underbara funktioner:

360 ° konvertibel pekskärm: 2-i-1 bärbar dator och surfplatta

Philbook Y13 med 2-i-1-designen ger olika alternativ för användarna. Skärmen med ett 360 ° flexibelt gångjärn gör det möjligt för användare att rotera den i valfri vinkel och justera den i valfritt läge. När du justerar vinkeln till 180 ° kan du dela skärmen med din vän eller klient ansikte mot ansikte utan att böja nacken för att se skärmen tydligt. Det är multi-touch-kontrollskärm som gör det möjligt för användare att dra, klicka, skriva vad som helst bara med fingrarna och bli av med musen och tangentbordet helt. På jobbet kan du använda arbetsläget för hög effektivitet. När du går hem kan du justera den till surfplattaläget för att titta på dina favorit-TV-program eller filmer. För kunder som behöver en bärbar dator och surfplatta är det definitivt värt ett skott.

Stor skärm med 4,9 mm smal kant

En helskärm är extremt populär bland mobiltelefonanvändare vilket också är en ny trend för bärbara datorer. Den extremt smala skärmgränsen på endast 4,9 mm för Philbook Y13 är sällsynt att hitta bland 2-i-1-bärbara marknaden. Skärmkvoten nådde till och med 75%. Vanligtvis är anteckningsböcker med denna design prissatta på nivån för medel-till-avancerade produkter. Dessutom är pekskärmen med 1920 * 1080-upplösning utförd i 16: 9, perfekt passande dokumentredigering och surfning. Att titta på videor eller bilder på den här bärbara datorn är verkligen en trevlig upplevelse och kan minska skador på våra ögon jämfört med andra bärbara datorer med låg upplösning.

Processor och andra funktioner

Philbook Y13 drivs av en 8: e generation av Kaby Lake R med upp till 1,8 GHz burstfrekvens med 8 GB LPDDR4 och 128 GB eller 256 GB SSD, vilket gör det möjligt för användarna att köra smidigt vanliga kontorsprogram, stora bild- och videobearbetningsappar och till och med tunga spel. Få stammar rapporterades under testet så att kunderna kan vara säkra på dess prestanda. Dessutom kommer Philbook Y13 också med ett bakgrundsbelyst tangentbord och olika externa portar inklusive en USB 3.0, Type-C, mikrofonuttag, TF-kortplats och WIFI 802.11ac / a / b / g / n + BT (Intel Snowfield Peak-modul).

När du tittar på det kommer du att bli förvånad över dess metallkropp och glans. Philbook Y13 bärbar dator tar en blick av hög klass och mognad som passar tjänstemän, studenter och affärsmän. XIDU-företag erbjuder professionella tjänster före försäljning och efter försäljning så vi garanterar att du får en bärbar dator med kvalitetssäkring, utmärkt prestanda och hög kostnadseffektivitet. Se fram emot den nya produkten nästa månad så kommer du definitivt inte bli besviken.

0 Shares