Xposed Framework är nu officiellt tillgängligt för rotade Android Nougat-enheter

0 Shares

xposed-framework-logo

Om du någonsin har rotat en Android-telefon har du nästan säkert hört talas om Xposed Framework. Denna anmärkningsvärda programvara möjliggör nästan obegränsad anpassning av Googles mobila operativsystem genom användning av många tilläggsmoduler, vilket eliminerar behovet av att använda anpassade ROM-skivor.

Efter månader av väntan är Xposed Framework nu officiellt tillgängligt för Nougat. Programvaran har gjorts tillgänglig mer än ett år efter lanseringen av Nougat, men den goda nyheten är att dagen äntligen har kommit!

Programvaran har varit på gång under en tid nu, och det är tack vare det hårda arbetet från XDA Senior Recognised Developer rovo89, ledande utvecklare av Xposed Framework. Även om inofficiella versioner har gjorts tillgängliga för att tillgodose kraven från dem som helt enkelt inte kunde vänta, kommer den officiella utgåvan att välkomnas.

De goda nyheterna delas av XDA Developers:

rovo89 (efter lite hjälp från XDA Recognized Developer wanam) är nu redo att släppa en officiell uppdatering av Xposed Framework och Installer – vilket ger kompatibilitet med Android 7.0 / 7.1 Nougat. Det betyder att du inte behöver installera en anpassad ROM eller behöva röra med blinkande instabila versioner för att njuta av Xposed – rota bara din telefon och installera den senaste Xposed Installer-applikationen och Xposed Installer gör magin med att installera Xposed åt dig.

Så vad väntar du på? Ta tag i programvaran du behöver med följande länkar:

Ladda ner Xposed Installer v3.1.2 (bilaga)

Xposed Installer för Nougat 7.0 (SDK24) Nedladdning

Xposed Installer för Nougat 7.1 (SDK25) nedladdning

0 Shares