Xposed Framework beta ger stöd för Android Oreo

0 Shares

Oreo 8 Android

En ny beta av Android-tweaking-verktyget Xposed Framework har släppts. Den stora nyheten är att lanseringen ger stöd för Oreo, något av en överraskning med tanke på hur nyligen Google drev ut den senaste versionen av sitt mobila operativsystem.

Den senaste versionen av Xposed Framework kommer bara några månader efter att Nougat-support lades till. Medan den Oreo-stödjande versionen kommer att välkomnas av mobila tweakers, säger utvecklaren att den ska behandlas som en beta och kan vara buggy.

Du måste ha rotat din telefon för att dra nytta av Xposed Framework, men när du väl har installerat har du tillgång till en helt ny värld av tweaking och anpassning. Det är värt att notera att många befintliga moduler måste uppdateras för att fungera korrekt med den senaste betaversionen, så att dina gamla favoriter kanske inte fungerar ännu.

För att komma igång måste du först ta tag i installationsprogrammet för Xposed Framework – det finns som en bilaga till ett inlägg i XDA Developers-forumet. Därefter måste du ladda ner zip-filen Xposed Framework som är relaterad till den version av Oreo du har:

0 Shares