YEVO Air Bluetooth-öronsnäckor är ett alternativ till Apples fruktansvärda AirPods

0 Shares

Apple vet hur man gör fantastiska produkter – titta bara på iPhone, iPod och iPad. Tyvärr har företaget nyligen producerat flera duds, till exempel Apple Watch, HomePod och AirPods. Medan Apples trådlösa öronproppar är populära och fungerar anständigt kan de vara väldigt obekväma. Människor har olika hörselgångar, så det är dumt att anta en design som passar alla i hårdplast. Tyvärr valde Apple minimalism och bekvämlighet framför komfort.

Tack och lov finns det många Bluetooth-öronsnäckor på marknaden som använder utbytbara silikontips. De olika storlekar gör det möjligt för användaren att hitta den bästa passformen, vilket i teorin borde minska smärtan. Idag lanserar ett företag som heter YEVO Labs ett spännande alternativ till Apples obekväma AirPods. Kallas “YEVO Air”, de är små och använder ett laddningsfodral som AirPods. Tack och lov använder de dock de överlägsna silikontopparna. YEVO Air-öronsnäckor är mer attraktiva än AirPods också.

“YEVO Air tar lyssnarnas trådlösa hörlursupplevelse till nästa nivå med en snygg, ren design som säkert kommer att vrida huvudet. Hörlurarna ger ultimat frihet med Bluetooth 4.2 för tillförlitlig anslutning, så att du inte missar ett slag och 6 mm drivrutiner för konsekvent ljudprestanda, oavsett hur hög du vrider volymen. YEVO erbjuder en finjusterad ljudupplevelse med uppslukande djup bas, fantastisk klarhet och detaljerade höjder som du traditionellt bara hör i trådbundna hörlurar, säger YEVO Labs.

LÄS OCH: Cavalier Audio lanserar premium Maverick Bluetooth / Wi-Fi-högtalare med Amazon Alexa

Företaget säger också, “Oavsett om du är på språng, uppe i luften eller träffar gymmet eller trottoaren, YEVO Air är utformad för att passa bekvämt i dina öron för timmar av lyssnande. Hörlurarna sitter kvar i tre storlekar med medföljande kiseltips för en säker passform och perfekt tätning för bättre ljudkvalitet. Hörlurarna är också svett- och stänkbeständiga, så du behöver aldrig hoppa över ett träningspass eller oroa dig för en regnig pendling. YEVO Air ger upp till 3,5 timmar lyssningstid i en enda laddning och upp till 14 timmars speltid med sitt ultralätta och bärbara laddningsfodral. “

LÄS OCH: JBL Boombox är en suverän bärbar Bluetooth-högtalare utan assistent [Review]

YEVO Labs delar följande funktioner.

DESIGN & STIL – en modern design gör det möjligt för YEVO Air att smälta in i lyssnarens vardagliga stil, oavsett om det är ett streetlook, skräddarsydd kostym eller gymutrustning.

AKUSTIK – 6 mm drivrutiner levererar ett kristallklart ljud med uppslukande djup bas, fantastisk klarhet och detaljerade höjder. Optimerad EQ för jämn prestanda vid alla volymer med medföljande kiselöratoppar som garanterar en perfekt tätning för optimal ljudisolering.

SAMTAL & KONTROLLER – Hantera volymen, ta telefonsamtal, kontrollera din musik, få tillgång till Siri och Google Assistant och mer med ett enkelt klick på en knapp.

SVETTAS. Utan att svettas – Svett- och stänkbeständigt så att du inte längre behöver oroa dig för att skada dina hörlurar med även de mest ansträngande träningen.

FÖRVARING & LADDNINGSFODRAL – Ladda på språng med det kompakta och lätta förvaringsväskan (32 gram).

BEKVÄMLIGHET – Öronspetsar i kisel i tre storlekar ger utrymme för bekvämt lyssnande i timmar. Storleksalternativen säkerställer att dessa öronproppar sitter kvar.

BATTERI – 3,5 timmars speltid i en enda laddning. Upp till 14 timmars batteritid med det lätta, bärbara förvarings- och laddningsfodralet. Laddningsbart litiumpolymerbatteri.

LADDNING – 1,5 timmars laddningstid. 15 minuters snabb laddning för ytterligare 45 minuters användning.

ANSLUTNING – Anslut med 4.2 Bluetooth

Om du vill köpa YEVO Air kan du få dem här. De säljs för $ 129 och finns i två färgval – svart eller vitt.

0 Shares