ZTE Blade 11 Prime Android-smartphone ser ganska jättebra ut för priset

0 Shares

Vissa människor är villiga att betala mer än $ 1000 för en smartphone, men jag är inte en av dem. Titta, om du har råd att spendera sådana pengar på en premiumtelefon, och köpet gör dig lycklig, då får du mer kraft. Men om du är en vanlig konsument med en budget, var god och vet att du inte behöver spendera så mycket pengar för att få en kvalitetsenhet.

Exempel: idag lanserar ZTE den helt nya Blade 11 Prime-smarttelefonen. Den här vackra Android 11-telefonen kostar mindre än 200 dollar, vilket gör den chockerande prisvärd. Trots sitt låga pris ser det faktiskt ganska bra ut. Nej, det är inte högst upp på linjen, men det bör tillgodose behoven hos de flesta konsumenter.

Blade 11 Prime drivs av 2 GHz Octa-Core MediaTek 6762-processor, och den har 4 GB DDR4 RAM. Telefonen levereras med 64 GB lagringsutrymme, som du kan utöka med micro SD. Den 6,52-tums skärmen är fin och stor, men upplösningen är lite låg på bara 1600×720. Telefonen har 4G LTE och Wi-Fi 5, men tyvärr har den det inte erbjuder 5G eller Wi-Fi 6.

Tro det eller ej, den billiga Blade 11 Prime har en trippel bakre kamerainställning (16MP + 8MP + 2MP) förutom 8MP front shooter. Den har till och med imponerande funktioner som Qi trådlös laddning, en fingeravtrycksläsare (som är integrerad i strömbrytaren) plus ett stort 4000 mAh batteri. Ännu svalare, du kan använda USB-C-porten för att inte bara ladda Blade 11 Prime utan för omvänd laddning. Ja, du kan i princip använda den här telefonen som ett USB-batteri för att ladda andra enheter.

Brad Li, VD för ZTE USA, förklarar: “Vi motiveras av en enkel övertygelse om att otrolig teknik ska vara överkomlig. Blade 11 Prime är balanserad med ett noggrant urval av funktioner som förbättrar användarupplevelsen utan att höja priset. Vår strategi tillsammans med Visible’s erbjudande är som ett frisk luft på en marknadsplats som upplever prisinflation varje år. “

ZTE Blade 11 Prime Android-smarttelefonen är tillgänglig direkt från den Verizon-ägda förbetalda operatören Visible. Det kan köpas här för bara $ 192 (konstigt nummer, jag vet). Från och med idag kan den bara fås i en färg – himmelblå.

0 Shares