Ztylus revolverlinspaket injicerar din Galaxy S4s kamera med bildsteroider

0 Shares

Det är här magin händer. Revolvlinsen är gjord av flygplansaluminium och rymmer tre olika linser, var och en anpassad till olika fotograferingssituationer. Den fäster säkert i aluminiumringen på sin motsvarighet och kan tas bort när du vill sätta tillbaka S4 i fickan.

Den första linsen som erbjuds är en cirkulär polariseringslins som tar bort bländning för blå himmel och grönare gräs. Det kommer också att vara till nytta om du vill minska reflektioner från fönster eller vatten och du kan justera det till din önskade nivå med några vändningar.

Nästa är den extrema fisheye-linsen, som erbjuder ett 180 graders synfält – perfekt för trånga utrymmen eller bilder där du bara vill att saker ska se lite galna ut.

Den tredje linsen fungerar både som vidvinkelobjektiv och makrolins. Den förstnämnda är idealisk för grupp- och panoramabilder, så att fler motiv kan vara med i bilden, medan den senare kommer att vara till nytta för extrema närbilder av blommor / muffins eller något annat du vill göra.

Du kan hämta Ztylus Revolver-linspaketet nu för 85 US $, och vi väntar på bekräftelse av brittiska utgivningsdatum och priser. Ztylus har dock bekräftat att det kommer att skickas till Storbritannien, om du inte kan vänta.

Liknande kit är också på väg för iPhone 4s, 5, 5s och Galaxy Note 3, så håll ögonen öppna.

Uppdatering: Ztylus har bekräftat att de samarbetar med distributörer för att få Revolving-linspaketet till brittiska återförsäljare.

LÄS MER: 6 professionella tips för att ta mördare Instagram-foton

Klicka här för fler heta saker

0 Shares